OTHER PAGES

Friday, April 23, 2010

Chocolate Chip Cake - in Japanese


okay...so im a teenager, and still go to school so this is one of my projects for japanese class. Since I'm still learning japanese, my vocabulary is pretty basic, and since we had to create a video of us making the thing and saying directions in japanese, we chose to use a box cake mix, and make it our own by throwing in chocolate chips :) (i noticed i use a lot of smiley faces..is that weird..?) okay, so it turned out...well normal. the normal cake from a yellow cake mix box...not delicious at all..but none the less, really easy, and I got an A for the project. woohoo! so i learned that chocolate chips sink to the bottom of the cake..i wonder how to make the chips suspended in the cake...hmm..i thought for those snowy days...well since it never snows in Hawaii, I mean rainy days...

チョコレトチプスのケーキの作り方

ざいりょう:
ケーキのミックス 一はこ
水ーカップ
あぶら三分の一カップ 
たまご三個 
チョコレートチップ一カップ


チョコレートチップのケーキ

まずオーベンを三百五十どに熱くして下さい。つぎに、大きいなべにケーキのミックスとあぶらと生たまごを入れて下さい。つぎに、ぜんぶをまぜてください。そのあとで、チョコレートチップを大きいなべに入れて下さい。ゆっくりまぜて下さい。つぎに、ケーキのなべに入れます。そのあとで、オーベンにケーキのなべをおいて下さい。三十五分あとでケーキが出来ました。とても熱いです。だから、気をつけて下さい。すずしくします。おわりに、厚くきります。いただきます!おいしすぎます。

No comments:

Post a Comment

Thank you for taking the time to comment! I love to hear from you :)